Laatste Nieuws

Stemgedrag Provinciale Staten verkiezingen in Kerkrade


Bron: Gemeente Kerkrade

 

Werkzaamheden parkeergarage Orlando


Van 9 t/m 16 maart zullen er werkzaamheden worden uitgevoerd in de parkeergarage Orlando. De bestaande parkeerinstallatie zal worden vervangen door een modern systeem met kentekenherkenning. Voor abonnementhouders betekent dit dat de slagboom automatisch opent bij herkenning van het kenteken.

Webstream Raadsvergaderingen nu te bekijken via ons Menu


Via de site van de Gemeente Kerkrade kunnen de Raadsvergaderingen middels webstream bekeken worden. De link naar de betreffende pagina is echter niet gemakkelijk te vinden. Vandaar dat wij een link in ons menu hebben gemaakt.

Algemene Ledenvergadering


Op dinsdag 7 maart werd in de Bistro Socio, Terbruggen 16, 6471 JV te Eygelshoven van 19.30 uur tot 21.30 uur de Algemene Ledenvergadering gehouden.

Nieuwsbrief


Als u automatisch op de hoogte wilt blijven gehouden van het nieuws rondom de OPK, dan kunt u zich aanmelden voor onze gratis Nieuwsbrief. Op 14 maart is de eerste Nieuwsbrief verstuurd.

Kaffieëklatsj mit d’r Jo


Wethouder Jo Paas trekt de wijken in met Kaffieëklatsj mit d’r Jo. “Ik nodig in maart en april 2023 iedereen van harte uit voor dit spreekuur in de wijk, onder het genot van koffie of thee met vlaai. Op maandag 6 maart 2023 werd in het Catharinahoes afgetrapt met de eerste bijeenkomst van Kaffieëklatsj mit d’r Jo

Volgende bijeenkomsten:

Maandag 20 maart 2023, 15 uur
Laethof Eygelshoven
 
Maandag 27 maart 2023, 15 uur
’t Westhoes Kerkrade-West
 
Maandag 3 april 2023, 15 uur
Hambos Centrum
 
Maandag 17 april 2023, 15 uur
Lückerheide Chevremont
 

Enquete

 
Loading poll ...
Scroll naar boven