Bestuur Ouderenpartij Kerkrade

Het bestuur van de OPK bestaat uit Marc Hamers, Peter Knippenberg, Ton van der Sleen en Jana Poupova.

Peter Knippenberg
voorzitter a.i. – penningmeester

Peter is geboren in 1962 in Kerkrade, in 1984 getrouwd met Thea en woont sinds 1987 in Eygelshoven.

Peter is na zijn HAVO in militaire dienst gegaan om vervolgens in 1982 bij het toenmalige ABP te gaan werken. Na steeds in het onroerend goed werkzaam te zijn geweest heeft hij in die periode zijn HBO/HEAO studie gevolgd. In 2001 is hij naar de afdeling Asset Management van het APG overgestapt.

Peter is een verenigingsmens pur sang hetgeen blijkt uit zijn bestuurlijke functies sinds 1984 in een zestal verenigingen (meestal penningmeester). Organiseren van diverse activiteiten is een van zijn hobby’s.

In mijn vrije tijd ben ik actief met badmintonnen, voetballen, wandelen, fietsen, motorrijden, carnaval vieren, film kijken en op vakantie gaan.

Marc Hamers
secretaris

Marc (1958) is geboren in Heerlen en vader van twee dochters. Hij woont sinds 1980 in Kerkrade, waarvan de laatste 19 jaar in Eygelshoven.

Na de opleiding tot verpleegkundige volgde Marc meerdere managementopleidingen en is hij gaan werken in de ouderenzorg. Sindsdien vervulde hij diverse managementfuncties binnen verpleeg – en verzorgingshuizen in de regio. Momenteel is hij werkzaam als manager Kapelhof en de thuiszorg in Kerkrade-Centrum.

Marc is vanaf de oprichting betrokken bij de Ouderenpartij Kerkrade en is zeer betrokken bij het welzijn en welbevinden van de ouderen in onze samenleving. Met name door zijn praktijkervaring in en kennis van de ouderenzorg, weet hij exact waar de knelpunten én de oplossingen liggen voor een concreet, menswaardig seniorenbeleid.

Jana Poupova
bestuurslid

Jana is afgestudeerd in de farmacie en laboratorium techniek aan de universiteit in Bratislava.

Ze heeft 43 jaar gewerkt op laboratoria (in kankeronderzoek) in de ziekenhuizen van de Oostelijk Mijnstreek.

Jana wil zich graag inzetten voor mensen die toch als groep soms buiten de maatschappij geplaatst worden, met name de ouderen.

 

Ton van der Sleen
bestuurslid

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Scroll naar boven